e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο ατύχημα στο τρίγωνο της Παναγούλας Μπανάτου


Χωρίς θύματα, αλλά μόνο με υλικές ζημιές, το νέο αυτοκινητιστικό ατύχημα στο τρίγωνο, μπροστά στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου, πριν λίγο.
Δόξα τω Θεώ, το μωρό που βρισκόταν στο αυτοκίνητο (δείτε στη φωτό να έχει ανατραπεί), ήταν δεμένο με τη ζώνη κι έτσι δεν θρηνήσαμε. Μητέρα και μωρό είναι καλά!

1 σχόλιο:

P. Kapodistrias είπε...

ΣΤΟ FACEBOOK ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Soula Vithoylka
PANTAXOY PARON ME THN FOTO!!!!
3 ώρες πριν ·

Denise Gazia
Πέρασα από Νυχθημερόν και είδα, χαίρομαι που επί τέλους, άρχισαν και φορούν ζώνες ασφαλείας στην Ελλάδα, οι οποίες σε άπειρες περιπτώσεις σώζουν ζωές! Ακόμα και στο τελευατίο μου ταξίδι, 3 χρόνια πριν, εμάς τους...απέξω, μας ειρωνεύονταν που από συνήθεια, μπάινοντας σε αμάξι βάζαμε ζώνη!
2 ώρες πριν ·

Panagiotis Kapodistrias
Σούλα, όχι εγώ, αλλά ο άμεσος συνεργάτης του Νυχθημερόν!
2 ώρες πριν ·

Panagiotis Kapodistrias
Ντενίζ, μόνον οι αγράμματοι θα μπορούσαν να κοροϊδέψουν...
2 ώρες πριν ·

Betty Zarkadi
asto pater...eida kai tous morfwmenous pou mas odhghsan...makari oi kybernwntes na htan agrammatoi.....
2 ώρες πριν ·

Denise Gazia
ε, τότε με το πολύ συμπάθιο δηλαδή, αλλά μου λες ότι πρέπει να δεχτώ ότι η πλειοψηφία είανι...αγράμματοι; Δε νομίζω να είναι θέμα "μόρφωσης", αλλά νοοτροπίας και ίσως...κακώς εννοούμενης...μαγκιάς! Έβλεπα με φρίκη μικρά παιδιά 3-5 χρονών άδετα σε αμάξι κι επί πλέον, άνευ κράνους σε μηχανάκια που οδηγούσε ο πατέρας ή η μάνα!!!!Αν γινόταν κάτι τέτοιο εδώ, θα επέμβαινε η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιού με τις γωνστές συνέπειες!
2 ώρες πριν ·

Panagiotis Kapodistrias
Μπέτυ, μα η αγραμματοσύνη δεν είναι θέμα γραμμάτων, αλλά τρόπου συμπεριφοράς!... Προσυπογράφω!
2 ώρες πριν ·

Panagiotis Kapodistrias
Ναι είμαστε αγράμματοι! Με την ανωτέρω έννοια... Και διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;;;;;; που θάλεγε και ο Μητσοτάκης.......
2 ώρες πριν ·

Betty Zarkadi
symfwnw apolyta...morfwsh den einai mono h apostithish aradwn...morfwsh einai ola ayta mazi....omws oi agrammatoi goneis mas tha kybernousan kalytera..opws kybernhsan tis oikogeneies tous...
2 ώρες πριν ·