e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Το video της διάλεξης της Κατερίνας Δεμέτη στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς" για την Ζακυνθινή Τέχνη τού '40

Μπανάτο Ζακύνθου, βράδυ 28ης Οκτωβρίου 2012



Όσοι από τους αναγνώστες μας δεν αρκούνται στο να δουν ή ν' ακούσουν μόνον την διάλεξη τής κ. Δεμέτη, μπορούν και να την αναγνώσουν στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη τού πολυπεριοδικού μας, μ' ένα κλικ εδώ.

1 σχόλιο:

Elias Makris είπε...

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βραδιά για τη Ζάκυνθο. Και επειδή Ζάκυνθος δεν είναι το νησί των τυφλών, αλλά το νησί των Δημοκρατών θα πρέπει να πούμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αλέκου Ξένου (Ζακυνθινού αντιστασιακού μουσικοσυνθέτη). Αυτό που δεν έγινε στο Δήμο της Πεύκης από τον φόβο των Χρυσαυγιτών έγινε στη Ζάκυνθο από την εκκλησία. Ωστόσο, αυτά δεν πουλάνε στα Αθηναϊκά ΜΜΕ...