e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η Ευχαριστιακή Σύναξη προς τιμήν του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δωδώνης [φωτογραφίες]

Πρωί 13ης Νοεμβρίου 2014, στον Ναό του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, της Οικίας του Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου. Λειτούργησε ο ίδιος, ενώ έψαλε ο κ. Πολυδεύκης Μπετίνης 
Φωτορεπορτάζ: π. Παναγιώτης Καποδίστριας 














































[Σε επόμενη ανάρτηση θα δημοσιευτούν τρία ενδεικτικά βιντεάκια από τη Θεία Λειτουργία]

4 σχόλια:

Διονύσιος Β. Ποταμίτης είπε...

Πάτερ, εὐχαριστοῦμε γιὰ τὸ φωτορεπορτὰζ καὶ παρακαλοῦμε νὰ μεταφέρῃς τὶς εὐχές μας στὸν Σεβασμικότατο Δωδώνης.
«Εἰς πολλὰ ἕτη, Δέσποτα.»

π.Παναγιώτης Φωτεινόπουλος είπε...

ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ Κ.Κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΚΝΑ , ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ .

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

Εις πολλά έτη στον Σεβασμιώτατο Δωδώνης. Λιτή και απλή η πανήγυρη των ονομαστηρίων του, όπως και ο τρόπος που έζησε ο Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Να τον έχει ο Θεός μακροημερεύοντα, ορθοτομούντα τον Λόγο της Αληθείας και μαχητή εκεί που οι άλλοι κρύβονται...

Έτη πολλά Δέσποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ Παναγιώτη, σας ευχαριστούμε για την πληρέστατη κάλυψη τον ονομαστηρίων του Δεσπότη της καρδιάς μας! Ο Θεός να δίνει υγεία, δύναμη και πολλά χρόνια στον "άρχοντα" αυτόν που λέγεται Δωδώνης Χρυσόστομος. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι ιεράρχες όμοιοί του, αλλά δυστυχώς τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ σπανίζουν... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!