e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος για την εκλογή Ιεραρχών στην Ιωνία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΣΕ)

94 χρόνια μετά την καταστροφή της Σμύρνης και τον μαρτυρικό θάνατο του εθνοϊερομάρτυρα Μητροπολίτη Χρυσόστομου, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωσταντινουπόλεως, έξελεξε νέο Μητροπολίτη Σμύρνης τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Σαμαρά και Επίσκοπο Ερυθρών τον Ιερατικό Προϊστάμενο Σμύρνης, Aρχιμανδρίτη Κύριλλο Συκή.

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ), αισθανόμενη ότι αναβιώνουν για άλλη μια φορά οι μνήμες των αείμνηστων προγόνων μας, τους συγχαίρει και θέτει στη διάθεση τους, όλες τις δυνάμεις της προς επίτευξιν του θεάρεστου έργου τους.

Άξιοι οι δύο νέοι ποιμενάρχες μας!

Ο Πρόεδρος Αντώνης Οραήλογλου 
Ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Παντέλας

                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: