e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Πλήθος προσκυνητών εσπερίζοντας για τον Άγιο Φανούριο στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο πόλεως Ζακύνθου


Εσπέρας Κυριακής, 26ης Αυγούστου 2018, στον μικρό Ναό της Παναγίας Οδηγητρίας και Αγίου Φανουρίου, της Ενορίας Θείας Αναλήψεως και Αγίων Τεσσαράκοντα, στην οδό Φωσκόλου πόλεως Ζακύνθου. 
     Εδώ εψάλη ο Εσπερινός προς τιμήν του αύριον εορταζομένου αγίου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς κι ευλογήθηκαν οι σχετικές πάμπολλες Φανουρόπιτες, τις οποίες προσεκόμισαν πλήθος προσκυνητών από όλη τη Ζάκυνθο. 
     Για την προετοιμασία και την ευπρέπεια του Παρεκκλησίου και του περιβόλου είχε μεριμνήσει ο Εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Κυπριώτης. 
     Παρών ήταν και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος μάλιστα ομίλησε προς τους εκκλησιαζόμενους. 
[Φωτορεπορτάζ: Ευρυδίκη Κοντογιάννη και Μαρίνα Κυπριώτη]
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: