e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Εόρτια Ευχαριστιακή Σύναξη στο ξωκλήσι του Άι Νικόλα των Καποδιστραίων εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί 6ης Δεκεμβρίου 2018, στο πανηγυρίζον ναΐδριο του Αγίου Νικολάου, στο κτήμα της Οικογενείας Χαραλάμπους, γιου Ιωάννου και Γεωργίας Καποδίστρια, στην περιοχή Καρκαναίικα Μπανάτου. 
     Ευάριθμοι περίοικοι εκκλησιάστηκαν κατά την θεία Λειτουργία και αρκετοί κοινώνησαν Σώματος και Αίματος Χριστού. Ομίλησε επίκαιρα ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, έγινε η καθιερωμένη Αρτοκλασία, ενώ τίμησε το αναλόγιο ο Ιεροψάλτης κ. Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης. 
     Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας τα μέλη της Οικογένειας Καποδίστρια, με πρώτη την σεβαστή κυρία Γεωργία, προσέφεραν καφέ και νηστίσιμα γλυκίσματα στο σπίτι τους!












































Δεν υπάρχουν σχόλια: