e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Εισόδια της Θεοτόκου, κεκλεισμένων των θυρών, εν Βανάτω Ζακύνθου [Ναός Φανερωμένης, 21.11.2020, 8.30 πμ, live]

Πρωί Σαββάτου, 21ης Νοεμβρίου 2020, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, η Ευχαριστιακή Σύναξη, κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των περιορισμών για την μη περαιτέρω διάδοση τού φονευτή Κορονοϊού. 

Για τους επιθυμούντες να συμμετάσχουν έστω και νοερά, ο Όρθρος (με το "Χριστός γεννάται") και η Θεία Λειτουργία μεταδίδονται απευθείας από το κανάλι της Ενορίας στο YouTube. Μπορείτε πανεύκολα να βρεθείτε κοντά μας, κάνοντας κλικ στην ακόλουθη κάρτα τηλε-μετάδοσης από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί:


Δεν υπάρχουν σχόλια: