e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Μια επιπλέον Χειροτονία Διακόνου στη Μητρόπολη Ζακύνθου [60 photos]


Πρωί Κυριακής των Απόκρεω, 7 Μαρτίου 2021, στον Ναό της Αγίας Τριάδος πόλεως Ζακύνθου, κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Λειτουργία, προεστώτος του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, χειροτονήθηκε Διάκονος ο επί σειρά ετών Ιεροψάλτης του εν λόγω Ναού κ. Ιωάννης Μπούτης, εκ της ιεράς πόλεως του Μεσολογγίου ορμώμενος,  νυμφευμένος δε και μόνιμος κάτοικος της Ζακύνθου. 
     Tο εκκλησίασμα ήταν περιορισμένο, ως ορίζει η σχετική ΚΥΑ για την αποφυγή της διάδοσης του φονικού Covid-19,  οποίος ταλανίζει τις κοινωνίες μας.
[Φωτογραφίες: Γιάννης Καμπιώτης]






















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: