e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως για εμβόλια κατά Covid-19: "Ζητώ από τους Χριστιανούς μας να εμπιστευθούν την Εκκλησία τους"


Ο καθαρός εκκλησιαστικός λόγος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου για τα εμβόλια: "Ζητώ από τους Χριστιανούς μας να εμπιστευθούν την Εκκλησία τους".

Εύγε στο Σεβασμιώτατο κ. Άνθιμο! Με λόγο καθαρό, ευθύ, θεολογικά και εκκλησιολογικά άρτιο, ορθόδοξο, θεανθρώπινο, λέγει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

Οι θέσεις του Σεβασμιωτάτου είναι η φωνή της Εκκλησίας, ο λόγος του Χριστού, της Εσταυρωμένης Αγάπης, του Θεανθρώπου που θυσίασε τον Εαυτόν Του για όλους τους ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: 

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την εκπομπή "Καλημέρα" του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΪ", που μεταδόθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια: