e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Αγριλιά Ζακύνθου: Βραδινή Προηγιασμένη Λειτουργία στην Παναγία τη Βιγλατσούρα


Με την δύση του ήλιου της Τετάρτης, 22 Μαρτίου 2023, στον Ενοριακό Ναό Βιγλατσούρας Μουζακίου Ζακύνθου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ο οποίος μάλιστα ομίλησε προς το εκκλησίασμα, περί της σταυροαναστάσιμης πορείας του ανθρώπου, με σκοπό τη συνάντηση με τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Κύριο της Δόξης. 
    Ο οικείος Εφημέριος, π. Δημήτριος Τσόγκας, η Πρεσβυτέρα Μαυρέτα Ματέρη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, προσέφεραν σε όλους κέρασμα στην αίθουσα του Ναού. 






































Δεν υπάρχουν σχόλια: