e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Τελετή αποφοίτησης των Ομογενειακών Σχολείων ΚΠόλεως


Το βράδυ της Δευτέρας, 12ης Ιουνίου 2023, έλαβε χώραν εορταστική εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, Ζωγραφείου Εκπαιδευτηρίου, Ζαππείου Εκπαιδευτηρίου και Γυμνασίου-Λυκείου Ίμβρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Conrad-Hilton της Κωνσταντινούπολης. 

Παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. 

Τον Πατριάρχη του Γένους πλαισίωσαν Αρχιερείς του Θρόνου, ο παρεπιδημών εξ Ουκρανίας Μητροπολίτης Μπίλα Τσέρκβα κ. Ευστράτιος, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, Εριτ. κα. Γεωργία Σουλτανοπούλου, παράγοντες της Ομογένειας, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι των αποφοίτων. 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθύνθηκε προς τους αποφοίτους και όλους τους παρευρισκόμενους με θερμούς και πατρικούς λόγους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: