e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Η πανήγυρις του Αγ. Ιωάννου στο Holloway του Λονδίνου

Λαμπρά ετελέσθη η πανήγυρις του εορτάζοντος Ι. Ναού Αγ. Αντωνίου του Μεγάλου και Ιωάννου του Βαπτιστού στο Holloway του Λονδίνου, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφ. Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος. Συλλειτούργησαν κληρικοί της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου.

Τον Θεοφιλέστατο προσφώνησε ο κ. Παράσχος Αναστασιάδης, ευχαριστώντας τον για την επίσκεψή του στην πανήγυρη του Ναού και προσφέροντάς του εκ της Κοινότητος δώρο ένα επιγονάτιο.

Συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη ο Θεοφ. Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος.

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής ευχαρίστησε την Κοινότητα για την φιλοξενία και μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα του Ναού.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: