e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Λεύκες Πάρου: Η μνήμη του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στη γενέτειρά του

Η μνήμη του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, εορτάσθηκε το διήμερο 27-28 Αυγούστου 2023 στην Πάρο και συγκεκριμένα στον Ενοριακό Ναό της γενετείρας του, στην Αγία Τριάδα Λευκών.

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και κήρυξε τον θείο λόγο.

Την κυριώνυμο ημέρα στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ (Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας), ο οποίος εν συνεχεία προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: