e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Λευκωσία: Τελετή Αποφοίτησης Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου (2023-24) [live]


Η Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας της Κύπρου πραγματοποιεί και φέτος με λαμπρότητα την Τελετή Αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2023- 2024.

Η Τελετή, στην οποία συμμετέχουν οι απόφοιτοι του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Θεολογία, 4 έτη/240ΕCTS, Πτυχίο» και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα (2 έτη/120 ECTS, Μάστερ)», πραγματοποιείται ΤΩΡΑ, Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2024, στην εσωτερική αυλή της Σχολής, ενώπιον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, Προέδρου του Συμβουλίου της Θ.Σ.Ε.Κ., ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και θα απονείμει τους τίτλους σπουδών στους αποφοίτους. Στην Τελετή θα παραστούν αρχιερείς, αξιωματούχοι της Πολιτείας, συνεργάτες και φίλοι της Σχολής, συγγενείς των αποφοίτων και άλλοι φοιτητές της Θ.Σ.Ε.Κ.
Στο πλαίσιο της Τελετής θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των αριστούχων αποφοίτων των δύο Προγραμμάτων Σπουδών της Θ.Σ.Ε.Κ. με χρηματικά βραβεία, τα οποία αθλοθετούν κάθε χρόνο δωρητές και ευεργέτες της Σχολής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: