e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Φωτοστιγμές από τον Αγιασμό στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βανάτου









Τρυφερότατες ήταν οι στιγμές κατά τον Αγιασμό στο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Βανάτου, σήμερα στις 10 το πρωί. Συνοφρυωμένα προσωπάκια μικρών παιδιών συνάχτηκαν στη φιλόξενη αυλή του πρώτου τους σχολείου, απορώντας για το τι τούς συνέβαινε!...

Οι δασκάλες τους, καλοσυνάτες και χαμογελαστές υποδέχτηκαν τα παιδιά, τους γονείς και τους επισήμους. Μετά τον Αγιασμό, στον οποίον παρέστη και ο Δήμαρχος Αρκαδίων κ. Στέλιος Μποζίκης, ο Εφημέριός μας π. Παναγιώτης είπε στα νήπια, ότι στο σχολείο αυτό δεν πρόκειται να πάψουν τα παιχνίδια τους, μάλιστα θα τα πολυστέψουν, όμως παράλληλα θα μάθουν και χίλια δυο όμορφα πράγματα από τις καλές τους δασκάλες.

Στο τέλος μοίρασε σε όλους, σαν ευλογία, μικρές εικόνες!

7 σχόλια:

Porfyrogennitos είπε...

Καλή Σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

hara είπε...

Καλή και δημιουργική χρονιά...
Μία χρονιά που οι μικροί μαθητές θα αρχίσουν το εκπληκτικό ταξίδι τους στη γνώση μέσα από το παιχνίδι, τα παραμύθια και την παρέα μας στο νηπιαγωγείο Βανάτου.

Η νηπιαγωγός
Χαρά Γιαννιώτη

P. Kapodistrias είπε...

@ Πορφύρη μας,

Και σ' εσένα ευχόμαστε να έχεις πάντα υγεία και διάθεση στη Γνώση!
Όπως συνηθίζω να λέω, η Γνώση οδηγεί στην Επίγνωση και διασώζει από την Απόγνωση!!!

P. Kapodistrias είπε...

@ Αγαπητή Χαρά,

Μακάρι η νέα σχολική χρονιά να παρέξει ευκαιρίες συγκλονιστικών εμπειριών, όσον αφορά στη Μάθηση, η δε σχέση σου με τα παιδιά μας να οδηγήσει στην πραγματική πατρίδα της ψυχής: Στο Όνειρο!!!

Χαίρομαι για την επίσκεψή σου στον ιστότοπό μας. Με χαρά θα προβάλουμε τις δραστηριότητές Σας στο Νηπιαγωγείο μας, αλλά και τις προσωπικές σου γνώμες σε κάθε θέμα που θα προκύπτει εδώ!

Να έχεις πάντα Χαρά στη ζωή, στα έργα και στους συνεργάτες σου!

Anastasios είπε...

Επιτυχίες πολλές και καλές, και πλούσια πνευματική καρποφορία στα εκπαιδευτήρια της Ενορίας σου εύχομαι ολόψυχα.

Καλή Χρονιά!

Daniel είπε...

Καλή Αρχή, Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.
καλή δύναμη και στους δασκάλους όλους για να μεταδίδουν τις γνώσεις τους, όχι μόνο τις εγκυκλοπαιδικές, καλλιεργώντας τις όμορφες, αγνές ψυχούλες.
με αγάπη,
δ.μ.τ.

Panos είπε...

Και εγώ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά, γιατί κι εγώ μαθητής είμαι,και τα ξέρω αυτά.