e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Όταν ο ανηθικότητα τυφλώνει ή Πώς γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι


Ο Τάσος Τέλλογλου, για λογαριασμό της δημοσιογραφικής εκπομπής ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ  του ΣΚΑΪ (μετάδοση, 1.11.2010), συνάντησε τους πρωταγωνιστές ενός «τοπικού» θρίλερ, ανακαλύπτοντας ποια είναι η πραγματική «μαύρη τρύπα» στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα οικονομικά των Δήμων. Με την κάμερα των ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ταξίδεψε στο Ιόνιο και παρακολούθησε την διαδρομή του «πρώτου πολίτη» της Ζακύνθου από τα όνειρα και τις ελπίδες της πανηγυρικής εκλογής του με το σύνθημα «Αναγέννηση» (!!!), μέχρι το δικαστήριο και τη φυλακή.

Ακόμη, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ αποκαλύπτουν πώς ένας Δήμος καταλήγει να δανείζεται 11.000.000 Ευρώ, για τα οποία μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνουν πλήρη άγνοια αλλά και γιατί έγινε απόπειρα να μπει πυρκαγιά στα τρία γραφεία όπου στεγάζονταν οι οικονομικές του υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: