e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Θεία Λειτουργία στον ναό της Αναλήψεως Καλαμάτας


























Σήμερα το πρωί ο Εφημέριός μας συλλειτούργησε με τους ιερείς του Ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος στην παραλία της Καλαμάτας, μετά από ευγενική πρόσκληση του π. Αθανασίου Χατζή και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Κατά το συλλείτουργο ο π. Παναγιώτης ομίλησε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα περί Εξουσιών και Πρωτοκαθεδριών, βασιζόμενος στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της σημερινής Κυριακής. [Μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία, εδώ]. Ευχαρίστησε, εξάλλου, τον οικείο Μητροπολίτη για την τιμή της πρόσκλησής του στο διοργανούμενο Συνέδριο και τους πατέρες Γεώργιο και Αθανάσιο για την ευγένεια της φιλοξενίας!

Μετά το τέλος είχε την τιμή να γνωρίσει από κοντά τις νεανικές συντροφιές της δραστήριας αυτής ενορίας στην απλόχωρη αίθουσα των συνάξεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: