e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μεγάλη επιτυχία του βίντεο από τις Αναστάσιμες Χαρές των Ορθόδοξων Γκανέζων / Orthodox Ghana: Christ is Risen!




Πριν τρία ακριβώς εικοσιτετράωρα, στο πλαίσιο των δημοσιεύσεών μας στον ίσκιο του Ήσκιου στο ειδικό αφιέρωμα Πάσχα 2011 ανά τον Κόσμο, αναρτήσαμε -μέσω του YouTube- ένα βίντεο του Αρχιμανδρίτη Ισιδώρου Σαλάκου, Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Άκκρας στην αφρικανική χώρα Ghana, της οποίας προΐσταται ένας φωτισμένος Ιεράρχης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Άκκρας κ. ΓεώργιοςΣτο βίντεο αυτό έχει αποτυπωθεί η Χαρά των Ορθόδοξων Ιθαγενών, καθώς χορευτικά ψάλλουν το "Χριστός Ανέστη".

Από εκείνη τη στιγμή το αξιαγάπητο βίντεο έχει κάμει "τρελές" προβολές!!! Πιο συγκεκριμένα, το έχουν μέχρι αυτή τη στιγμή προβάλει 10.171 χρήστες του διαδικτύου, ενώ διάφοροι απ' όλο τον κόσμο έχουν σχολιάσει με θερμά λόγια, ενώ πολλοί το έχουν αναδημοσιεύσει στους δικούς τους ιστοτόπους!!!

Ανέλπιστη η επιτυχία της όμορφης αυτής στιγμής από την λειτουργική ζωή και εμπειρία των Ορθόδοξων Γκανέζων! Την αναδημοσιεύουμε κι εδώ, ώστε οι φίλοι του Νυχθημερόν να λάβουν γνώση!!!

1 σχόλιο:

GALANO είπε...

Μεγάλη η χαρά μας για την Ορθοδοξία στην Γκάνα. Το έργο της Ιεραποστολής τεράστιο , νυχθημερόν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άκκρας Κος Γεώργιος προσπαθεί να καμεί πράξη τα λόγια του Κυρίου μας << πορευθέντες μαθητέυσατε πάντα τα έθνη ,βαπτιζοντας αυτούς στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος>>. Πολύπλευρη η προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Άκκρας στον φτωχό λαό της Δυτικής Αφρικής. Αξίζει τον κόπο να ενταχθούμε στην ιεραποστολή και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Ιεραπόστολο Μητροπολίτη Κο Γεώργιο στο δύσκολο αυτό έργο.