e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ευχές του λαού προς τους Μητροπολίτες Ζακύνθου και Δωδώνης








Σε θερμό κλίμα ο λαός της Ζακύνθου, με αθρόα προσέλευση στο Αρχονταρίκι της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, συνεχάρη σήμερα (πρωί και απόγευμα) τον νέο Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄ επί τη ενθρονίσει του και τον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο επί τοις ονομαστηρίοις του. Αρκετοί Αρχιερείς παράτειναν την διαμονή τους, συμμετέχοντας και αυτοί στις χαρές της τοπικής Εκκλησίας! Από την αποψινή σχετική δοχή είναι οι ανωτέρω φωτογραφίες!

1 σχόλιο:

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΕΒ. ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΠΟΛΛΑ "ΑΞΙΟΣ" ΣΤΟ ΣΕΒ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΜΝΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ