Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Τα πρωτόκλητα πουλιά [9]Αρκεί μια φλόγα
τις μνήμες του μέλλοντος
ν' αναθερμάνει
περιχύνει με λάμψη
το άλγος των πραγμάτων.

[Ποίηση, φωτογραφία: π. Παναγιώτης Καποδίστριας, copyright 2010/11]

Το Μπανάτο με τη ματιά του Νοτιοαφρικανού Robert Wallace

Ο Robert  Wallace -ένας σύγχρονος κοσμοπολίτης, φιλέλληνας και κυρίως φιλοζακυνθινός- κατάγεται από το Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής και ζει επί του παρόντος στη Ζάκυνθο, διατηρώντας μπαρ στον Πλάνο.

Όμως, συνάμα, είναι κι εξαίρετος φωτογράφος. Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, όμως ανακαλύψαμε την δουλειά του στο flickr, όπου παραπέμπουμε, για να δείτε κι εσείς τον δικό μας τόπο με τα δικά του μάτια, όπως τον έχει αποτυπώσει σε διάφορες εποχές και μέσα στην τελευταία πενταετία.

Για να βρεθείτε λοιπόν εικονικά κοντά μας, δεν έχετε παρά να κάμετε ένα κλικ εδώ, ώστε να αρχίσει η περιήγηση από τον Robert  Wallace!!!