e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Τα χριστουγεννιάτικα πρόσωπα των παιδιών της Επισκοπής Μοζαμβίκης










Είναι οι χαρούμενες φατσούλες των παιδιών του Ορθόδοξου Σχολείου της Επισκοπής Μοζαμβίκης, ενώ έκαναν σήμερα την τελευταία πρόβα τους, για την αυριανή χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Κάθε εικόνα, χίλιες λέξεις! Θεωρούμε ότι εκεί, στην νοτιοανατολική Αφρική, Χριστός γεννάται όντως! 

Από τη θέση αυτή, δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τη δασκάλα τους κ. Μάρω Σπανούδη, η οποία, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη, παράγει έργο ουσίας, τα αποτελέσματα του οποίου γίνονται ολοένα και πιο ευανάγνωστα! 

Κρατάμε τις χριστουγεννιάτικες - λαμπερές μορφές των μικρών Μοζαμβικανών και παρηγορούμαστε ότι κάπου -επιτέλους- θα υπάρξει κατάλυμα για τον μικρό Χριστό!!! Καλή επιτυχία, καλά μου παιδάκια και φίλη Μάρω!!!

Με νοσταλγία 
π. Π. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: