e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Διάλεξη για τον Ιταλό ζωγράφο Τζόρτζιο ντε Κίρικο, η 9η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», πιστό στις ποιοτικές μορφωτικές συνάξεις του, έχει την τιμή να παρουσιάζει την 9η και τελευταία για φέτος εκδήλωση του γ΄ κύκλου του, την Κυριακή, 1η Ιουνίου 2014, στις 9 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, ως μικρό αφιέρωμα στον Ιταλό ζωγράφο  Giorgio de Chirico (1888-1978), τον καλλιτέχνη της Μεταφυσικής Ζωγραφικής (Pittura Metafisica).

Στο πρώτο μέρος της νέας αυτής εκδήλωσης, η Ιταλίδα Φιλόλογος κ. Annamaria Troia-Kalofonos θα παρουσιάσει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα:  

«Τζόρτζιο ντε Κίρικο: Η Τέχνη είναι ιερή».

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, το μουσικό σχήμα “Magnifique”, αποτελούμενο από νέους μουσικούς της Ζακύνθου, θα αποδώσουν γνωστά ορχηστρικά μέλη.

Οι συντελεστές του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου προσκαλούν τους φίλους των δράσεών του στην εκδήλωση, ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την παρουσία τους και σε αυτή τη σύναξη του «Αληθώς»!

[Δημιουργία αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: