e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ο Π. Ανδριόπουλος για τη Βραδιά El Greco: "Το Αληθώς... προλαβαίνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (!)"


Ο φίλος (και συχνά σύμβουλος του πολυπεριοδικού μας) Παναγιώτης Ανδριόπουλος, στην Ιδιωτική Οδό του έκανε χθες αναφορά στη Βραδιά El Greco που ετοιμάζουμε στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", την ερχόμενη Κυριακή, 19η Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.

Το κείμενό του τιτλοφορείται "Ο EL GRECO ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!" και αξίζει να αντιγράψουμε την ακροτελεύτια εκτίμησή του, για την οποία τον ευχαριστούμε: 

"Ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς στον εμπνευστή και υπεύθυνο του Αληθώς π. Παναγιώτη Καποδίστρια για την ιδέα και την πραγμάτωσή της. Η δε σύνδεση Γκρέκο - Λεονταρίτη εξαιρετική.

Το Αληθώς... προλαβαίνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (!), το οποίο έχει προγραμματίσει ανάλογη εκδήλωση για τις 27 Νοεμβρίου με τίτλο: Μουσικοί σταθμοί στα ίχνη του Ελ Γκρέκο.

Επίσης, θαυμάσια -όπως πάντοτε άλλωστε- η αφίσα της εκδήλωσης, που επιμελήθηκε ο Ιωάννης - Πορφύριος Καποδίστριας, αλλά ξεχωριστής αισθητικής και το βιντεάκι - σποτ για την εκδήλωση.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!" 

Ολόκληρο το δημοσίευμα μπορείτε να το αναγνώσετε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: