e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Στιγμές από την πρόβα για την αυριανή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του "Αληθώς"








Όπως μαρτυρούν οι ανωτέρω φωτογραφίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου, πολύωρη πρόβα εν όψει της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας του Κέντρου Λόγου "Αληθώς", που θα λάβει χώρα αύριο Κυριακή, 21η Δεκεμβρίου 2014, στις 7 το βράδυ, μαζί με επίκαιρη ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄ και ανάγνωση Ποίησης από τον ηθοποιό Τάκη Πετρόπουλομε θέμα τα μεγάλη Γιορτή. 

Στο μουσικό μέρος, τα κλασικά ακούσματα θα παρουσιάσουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σπύρος Δρογγίτης (τούμπα), Ειρήνη Γιακουμέλου (κλαρινέτο) και Ρεβέκκα Κακολύρη (πιάνο). Την διδασκαλία έχει αναλάβει ο Καθηγητής του Πιάνου στο ανωτέρω Σχολείο κ. Δημήτρης Αναστόπουλος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

Προς τους φίλους αναγνώστες μας ταυτόχρονα απευθύνουμε πρόσκληση για να παραστούν, δίνοντάς μας μεγάλη χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: