e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Στιγμές από την πρόβα των Χορωδιών για την αποψινή Συναυλία του "Αληθώς", με θέμα "Η Παναγία στην Ποίηση" [φωτογραφίες + videos]




Με πολύ κέφι και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η πρόβα των Χορωδιών, οι οποίες, σήμερα το βράδυ, ώρα 8.30, θα αποδώσουν ψάλματα και άσματα που αφορούν στην Παναγία, στο πλαίσιο της 8ης δράσης του δ΄ κύκλου εκδηλώσεων του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου Αληθώς της Ενορίας μας! Θυμίζουμε ότι το μουσικό-χορωδιακό μέρος, υπό τον κ. Αντώνη Κλάδη, θα συνταιριαστεί με την διάλεξη της  φιλολόγου Δήμητρας Σταμίρη, με θέμα: «“Με το καΐκι και με τα πανιά της Παναγίας”. Στιγμές της θεομητορικής παρουσίας στην Ελληνική Ποίηση». 

Οι φωτογραφίες και τα ενδεικτικά βιντεάκια είναι από την πρόβα! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! Αναμένουμε τους φίλους και θιασώτες του Αληθώς, ώστε να συνευφρανθούμε πνευματικά! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: