e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Διεθνές Συνέδριο «Τέλος της ζωής στον καρκίνο: Η ανατριχίλα των συνόρων» (Χάλκη, 18-20.6.2015)


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος παρέστη στο Διεθνές Συνέδριο «Τέλος της ζωής στον καρκίνο: Η ανατριχίλα των συνόρων», το οποίο λαμβάνει χώρα από τις 18 έως στις 21 Ιουνίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης και τελεί υπό τις ευλογίες του Παναγιωτάτου. Στην έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου, παρέστησαν οι Μητροπολίτες Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος (Εκκλησία της Ελλάδος) και Προύσης κ. Ελπιδοφόρος (Οικ. Πατριαρχείο) καθώς και κληρικοί τόσο από την Ελλάδα, αλλά και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Πανεπιστημιακοί ιατροί καθηγητές από όλο το κόσμο, ιατροί και επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας, καθώς και πλήθος κόσμου. International congress "End of life in cancer: The shiver of borders" Under the aegis of His All Holiness the Ecumenical Patriarch, Bartholomew. From 18 to 21 June at Theological School of Halki.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια: