e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Έτοιμο το νιο λάδι από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου








Έτοιμο το λαδάκι από για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου, που εδρεύει στο Μπανάτο! Αφού τα ίδια τα παιδιά μάζεψαν τις ελιές (στο πλαίσιο σχετικού μαθήματός τους και με τις νουθεσίες των δασκάλων τους, ξαναδείτε σχετικά ΕΔΩ), αγόρασαν μπουκάλια, ζωγράφισαν καλαίσθητες ετικέτες και να, έτοιμα για... παράδοση! Η δε μαμά Ματίνα πήρε τις ζωγραφιές των μαθητών και μαζί με τη φωτογραφία τους τύπωσε ειδικές αυτοκόλλητες ετικέτες! 

Συγχαίρουμε θερμότατα γι' αυτή την υπέροχη δράση τόσο τους ευαίσθητους εκπαιδευτικούς, όσο και τα παιδιά, διότι έτσι επανασυνδέονται με τις ιστορικές παραδόσεις μας, σε μιαν εποχή διαρκούς χαύνωσης και απομάκρυνσης από τις ανθεκτικές προγονικές ρίζες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: