e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός θα τιμηθεί εν Βανάτω Ζακύνθου την ερχόμενη Κυριακή (12/6)




Επικειμένης της ιερής μνήμης του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, θα τιμήσουμε την πολυσήμαντη και μαρτυρική αυτή φυσιογνωμία του 20ού αιώνα, εδώ στην Ενορία μας, την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.  

Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα γίνει Αρτοκλασία, ο δε εκπαιδευτικός κ. Σταμάτιος Ζούλας θα ομιλήσει για το πνευματικό παράστημα του θαυματουργού νέου Αγίου Λουκά.

Θυμίζουμε ότι από διετίας έχουμε αποκτήσει σχετικό Εικόνισμα, ευγενή δωρεά της Οικογένειας του π. Γεωργίου Κωστή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε όσους εκκλησιασθούν θα προσφερθεί ως ευλογία από ένα παιδικό βιβλιαρίδιο για τον Άγιο Χειρουργό των έγκριτων εκδόσεων Ποταμίτου

Όσοι πιστοί, λοιπόν, ευπρόσδεκτοι! Για όσους ενδιαφέρονται, ενημερώνουμε: Όρθρος, Λειτουργία με Αρτοκλασία και Ομιλία από 8 έως 10 π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: