e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η φρικτή συζυγοκτονία της Μαρίας Κοντονή-Crumb στο ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι STAR





[Στις ανωτέρω φωτογραφίες, η δολοφονηθείσα από τον σύζυγό της Μαρία Κοντονή-Crumb. Στην τελευταία φωτό, με τη γιαγιά της στη Ζάκυνθο, πολυσέβαστη σε όλους μας, μακαριστή σήμερα Μαρία Κοντονή.]

Σοκ στην ομογένεια των ΗΠΑ και στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου έχει προκαλέσει η δολοφονία της Μαρίας Κοντονή στο Λονγκ Άιλαντ. Η 41χρονη συντοπίτισσά μας δολοφονήθηκε -ως γνωστόν- από τον 44χρονο σύζυγό της με κουζινομάχαιρο, μέσα στο σπίτι τους, τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής (4.11.2016), μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών τους. 

Ο πατέρας του θύματος και συγχωριανός μας Τάκης Κοντονής, όπως και ο εν Βανάτω θείος της Γιάννης Κοντονής (νεωκόρος των ναών μας και σχολικός τροχονόμος), μίλησαν το μεσημέρι της 8ης Νοεμβρίου 2016, ζωντανά, στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ακολουθούν τα σχετικά βιντεάκια:




Δεν υπάρχουν σχόλια: