e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου


Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.
Ιατρική Έκθεση
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος εισήχθη σε Κλινική του Λονδίνου στις 16 Οκτωβρίου 2018 υπό τη φροντίδα του καθηγητή Long Jiao και του καθηγητή Πάρη Τέκκη. Έχει υποβληθεί σε επιτυχή 3ωρη ρομποτικά υποβοηθούμενη αριστερή ηπατεκτομή και τμηματεκτομή στο δεξιό λοβό του ήπατος (μεταστεκτομή) δύο μικρών μεταστάσεων. Επιτόπια εύκαμπτη σιγμοειδοσκόπηση κατέδειξε ένα μικρό πολύποδα πάνω από την αναστόμωση ο οποίος αφαιρέθηκε. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.
Η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου εξελίσσεται ομαλά.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος έχει ξυπνήσει, είναι ευδιάθετος και αισθάνεται καλά. Βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Κλινική του Λονδίνου, όπου θα παραμείνει για χρονική περίοδο 48 ωρών. Ακολούθως, θα επιστρέψει στο δωμάτιο του αύριο (Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018) και αναμένεται σταθερή ανάκαμψη κατά τις επόμενες επτά ημέρες .
Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και θα ακολουθήσει περαιτέρω έκθεση.
Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου
(Μετάφραση της Ιατρικής έκθεσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: