e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος αναρρώνει ομαλά. Έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο


Ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Λονδίνο, όπου υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση, για αφαίρεση δύο ογκιδίων από στο συκώτι την περασμένη Τρίτη 16 Οκτωβρίου.

Ο Μακαριώτατος μίλησε στο ΡΙΚ από το Λονδίνο, τονίζοντας ότι αναρρώνει πολύ καλά και ομαλά. Αισθάνεται ευδιάθετος. Χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν είμαι ασθενής»! Θα παραμείνει, όπως ανέφερε, για ακόμα μια εβδομάδα στο Λονδίνο, μεχρι να ολοκληρωθούν και οι βιοψίες των ιατρών και ακολούθως θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 30 Οκτωβρίου 2018.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είχε ολοκληρώσει κύκλο χημειοθεραπείας στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου, προτού μεταβεί στο Λονδίνο.

Ο Μακαριώτατος έστειλε μήνυμα προς τους καρκινοπαθείς ότι «η ασθένεια είναι ιάσιμη και κυρίως, όταν εντοπιστεί εγκαίρως».

Δεν παρέλειψε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου να ευχαριστήσει τον θεράποντα ιατρό δρ. Παπαμιχαήλ και τους ιατρούς που προέβησαν στην επέμβαση στο Λονδίνο.

Οι υιϊκές μας ευχές συνοδεύουν σταθερά τον Μακαριώτατο. Ο κλήρος και λαός προσευχόμαστε να επιστρέψει υγιής και δυνατός να συνεχίσει το Θεάρεστο έργο για τη σωτηρία του Χριστεπωνύμου πληρώματος της παλαιφάτου Αποστολικής Εκκλησίας της Κύπρου.

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: