e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Η εορτή του Αγίου Μηνά εν Βανάτω Ζακύνθου, κατά την Κυριακή 11.11.2018


Πρωί Κυριακής Η΄ Λουκά, 11η Νοεμβρίου 2018, εορτή των Αγίων Μαρτύρων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, τιμήθηκε σεμνοπρεπώς η μνήμη του Αγίου Μηνά, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου. 
     Την εορτή διοργάνωσε η Οικογένεια Βούρτση (Διονύσιος - Χριστίνα, μαζί τις θυγατέρες τους Ζαχαρένια και Μαρία), μια ευλαβής Οικογένεια, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά εντός της Ενορίας μας. Στο πλαίσιο αυτό προσέφεραν στον Ναό μια καλαίσθητη Εικόνα του τιμωμένου Αγίου, δια χειρών του εξ Αθηνών αγιογράφου Αναργύρου Σκαλιώτη, καθώς επίσης την Αρτοκλασία και μια Φανουρόπιτα.  














































Δεν υπάρχουν σχόλια: