e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Συνέντευξη τύπου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσόστομου για τα σεισμόπληκτα Στροφάδια και τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας [πλήρες video]


Τραπεζικό λογαριασμό για την αποκατάσταση των Στροφάδων άνοιξε η Μητρόπολη Ζακύνθου, καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για την διάσωση του Καστρομονάστηρου στα Στροφάδια είναι περισσότερα από αυτά για τα οποία δεσμεύεται η Κυβέρνηση.

Ο λογαριασμός είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345/545028-48
ΙΒΑΝ: GR8901103450000034554502848
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΤΡΟΦΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στις προτάσεις της Κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος σε ότι αφορά τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου του Μητροπολίτη Δωδώνης κ.κ Χρυσόστομου την οποία παραχώρησε σήμερα στις 10 το πρωΐ στο κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Ζακύνθου και Στροφάδων στο βίντεο που ακολουθεί:


Βιντεοσκόπηση: Zante News Time | Δημήτρης Μαρκεσίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: