e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Απόψε, η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" [Μπανάτο, 28.12.2018, 7-8 μ.μ.]




Είμαστε έτοιμοι γι' απόψε, λοιπόν! Ώρα 7 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, πραγματοποιείται η εορταστική εκδήλωση "Ανατολή ανατολών" (3η του η΄ κύκλου δράσεών του), την οποίαν έχει προαναγγείλει το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου ΑΛΗΘΩΣ, αφιερωμένη στον λειτουργικό κύκλο του Δωδεκαημέρου, κυρίως στα Χριστούγεννα. 

Στο πρώτο μέρος θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Κεφαλληνός (πτ. Ελληνικού Πολιτισμού ΕΑΠ και πτ. Θεολογίας ΑΠΘ), με θέμα: "Η επανάσταση της Σάρκωσης του Λόγου του Θεού - δυνατότητα ανάστασης του ανθρώπινου γένους"

Στο δεύτερο μέρος, η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία "Το όνειρο του παιδιού", υπό την διεύθυνση του μαέστρου και ιεροψάλτη κ. Δημήτρη Κάνδηλα, θα αποδώσει ψάλματα και άσματα για τη μεγάλη εορτή της Θείας Γέννας και του Δωδεκαημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: