e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων για την επέτειο του ΟΧΙ του '40 εν Βανάτω της Ζακύνθου


Πρωί 28ης Οκτωβρίου 2019, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, εψάλη Δοξολογία για την εθνική επέτειο του 1940. Τον πανηγυρικό της εορτάσιμης ημέρας εκφώνησε εμπνευσμένα μια εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου 1ου Κάμπου. 
     Μετά τον Εθνικό Ύμνο, όλοι μετέβησαν στην Πλατεία Λάμπρου Ζήβα, ενώπιον του Ηρώου των Πεσόντων, όπου εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση από τον οικείο Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια και ακολούθως έγινε κατάθεση δάφνινων στεφάνων από τον Πρόεδρο Μπανάτου κ. Τιμόθεο Ελ. Στραβοπόδη και μαθητές - εκπροσώπους του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής. 
[Φωτορεπορτάζ: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας και Σπύρος Χρ. Δρογγίτης]






























































Δεν υπάρχουν σχόλια: