e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Κυριακή Γ΄ Ματθαίου, 28.6.2020, στην Παναγούλα εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής Γ΄ Ματθαίου, 28η Ιουνίου 2020, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, για την κυριακάτικη Ευχαριστιακή Σύναξη, λειτουργούντος του Εφημερίου π. Παναγιώτου Καποδίστρια και ψαλλόντων των κ.κ. Δημητρίου Κάνδηλα, Χρυσοβαλάντη Δρογγίτη και Σπυρίδωνος Σαρατσένου. 

Προσήλθε μεγάλος αριθμός εκκλησιαζομένων, οι πλείστοι των οποίων παρέμειναν εκτός Ναού, τηρώντας -το κατά δύναμιν- τα μέτρα αποστασιοποίησης λόγω Πανδημίας. 

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας έγινε το τρίμηνο Μνημόσυνο της ενορίτισσας Διονυσίας Τσουκαλά, το γένος Σπυρίδωνος Αβούρη, η οποία εξεδήμησε προς Κύριον σε ηλικία 59 ετών. Ως συμμέτοχος στο πένθος της Οικογένειας Τσουκαλά, παρέστη στο τέλος και ο π. Ιωάννης Ρένεσης, Εφημέριος Φαγιά και Δράκα.










































Δεν υπάρχουν σχόλια: