e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Εόρτια φωτοθήκη από το Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Άγιο Διονύσιο (Ζάκυνθος, 24.8.2020)


Πρωί Δευτέρας, 24ης Αυγούστου 2020, στο Καθολικό της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου, στην πόλη του Τζάντε και υπό τις υγειονομικές προφυλάξεις λόγω της απειλής του νέου Κορονοϊού.
     Της Ευχαριστιακής Συνάξεως επί τη αναμνήσει της Μετακομιδής του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου από τα Στροφάδια στη Ζάκυνθο (1717) προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Αξώμης κ. Δανιήλ και του οικείου Ποιμενάρχου Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο. 
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]


































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: