e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Επισκευές στους Ναούς του Μπανάτου μετά το πέρασμα του μεσογειακού Κυκλώνα


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (23.9.2020) στους Ναούς της Ενορίας μας, εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου, κυρίως δε στον Ναό της Φανερωμένης, επισκευές από διάφορα συνεργεία, που αφορούσαν σε ζημιές, προερχόμενες από το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού Κυκλώνα "Ιανός", στις 18.9.2020. Συνεργείο σκεπάδων για την στέγη της Φανερωμένης, άλλο για σπασμένα τζάμια σε Παναγούλα και Φανερωμένη και άλλο για καθαριότητα στις δύο πλατείες των Ναών από φερτά υλικά και σπασμένα δέντρα.

Κρίνοντας βέβαια από όσα ζουν άλλες περιοχές της πατρίδας μας από το "Ιανό", εμείς πάθαμε τα λιγότερα. Προσευχόμαστε για την ανακούφιση των παθόντων και την παρηγορία των πενθούντων.









Δεν υπάρχουν σχόλια: