e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή Δ΄ Λουκά, 11.10.2020, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής Δ΄ Λουκά ή του Σπορέως, 11ης Οκτωβρίου 2020, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, η ανστάσιμη Ευχαριστιακή Σύναξη, λειτουργούντος του Εφημερίου π. Παναγιώτου Καποδίστρια και ψαλλόντων των κ.κ. Σταματίου Ζούλα και Σπυρίδωνος Σαρατσένου. 

Ο κ. Ζούλας, Μάστερ Θεολογίας και εκπαιδευτικός, ομίλησε κατάλληλα απ' άμβωνος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα. 

Σημειωτέον ότι σήμερα μνημονεύτηκαν οι εξής Ενορίτισσές μας: α) Ένα χρόνο μετά την εκδημία της η Μαρία, χήρα Διονυσίου Ζαρκάδη, 105 ετών, η γηραιότερη της περιοχής μας και β) Τρεις μήνες μετά την εκδημία της, η Διονυσία Δρογγίτη του Αναστασίου, μόλις 24 ετών, η οποία έφυγε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα. Ας είναι αλαφρύ το χώμα που τις σκεπάζει και η μνήμη τους αιωνία!



















































Δεν υπάρχουν σχόλια: