e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Ο Ιταλίας και Μελίτης Γεννάδιος (+16.10.2020) μες από το αρχείο του ΘΑΡΡΙ TV [4 video]


Ο Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης Γεννάδιος ήδη από τα ξημερώματα σήμερα (16.10.2020) πέρασε στην Αιωνιότητα, εκδημήσας προς Κύριον. 
     Για την καλύτερη γνωριμία τού ευρέος κοινού με την πνευματική φυσιογνωμία του, εξασφαλίσαμε και παρουσιάζουμε πλούσιο αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό από τον ροδίτικο τηλεοπτικό σταθμό ΘΑΡΡΙ TV. Περιλαμβάνονται τρεις αξιάκουστες συνεντεύξεις, τις οποίες παρεχώρησε ο Μεταστάς στον υπεύθυνο του σταθμού, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Πόκια κι ένα 5άωρο -ιδιαίτερα ενδιαφέρον- οδοιπορικό στη Γαληνοτάτη πόλη Βενετία, όπου καταγράφεται η ποιμαντική διακονία του Μητροπολίτου Γενναδίου. 
     Ευχαριστούμε τον αγαπητό συν-αδελφό και συμφοιτητή π. Νεκτάριο, ότι προφρόνως μάς επεσήμανε τις σχετικές τηλεμεταδόσεις εις μνήμην αιωνίαν Γενναδίου Αρχιερέως! π. Π. Κ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: