e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Εορτή Αγ. Άννης, δίχως πιστούς λόγω Covid-19, στον Ναό Αγ. Ελευθερίου και Αγ. Άννης πόλεως Κερκύρας [live]


Πρωί 9ης Δεκεμβρίου 2020, στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου και Αγίας Άννης, όπου πανηγυρικώς το πάλαι εορτάζεται η Σύλληψη της Μητρός της Θεομήτορος. Εκεί κατ' έτος γίνεται μεγάλη εορτή, με Αρχιερατική Λειτουργία και κοσμοσυρροή πλήθους Κερκυραίων, ευλαβουμένων την τιμωμένη Γιαγιά του Κυρίου Ιησού Χριστού.


Φέτος όμως, ένεκα των κρατικών προφυλάξεων και απαγορεύσεων για την μη επέκταση του μεγάλου Θανατικού εκ του Κορονοϊού, όλα διαδραματίζονται μεταξύ πέντε ατόμων εν συνόλω, ιερουργούντος του οικείου Εφημερίου, Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Κοσκινά. Μόνη παρηγορία η τηλε-μετάδοση!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ LIVE:


Δεν υπάρχουν σχόλια: