e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Η Λεονάρντα Καλοφώνου από το Μπανάτο Ζακύνθου στο "The Voice of Greece"


"The Voice of Greece". Πρόκειται για το show που έδωσε φωνή στο όνειρο και μεταδίδεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με κριτές τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, το "The Voice of Greece", αναζητά την επόμενη μεγάλη φωνή που θα μας κατακτήσει ανάμεσα στους νέους μας! 

Εκεί, πρόσφατα, βρέθηκε ως διαγωνιζόμενη η ζακυνθινοπούλα Λεονάρντα Καλοφώνου, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Η Λεονάρντα έχει μόνιμη κατοικία κοντά μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου και είναι θυγατέρα του ιατρού νεφρολόγου Διονύση Καλόφωνου και της καθηγήτριας ιταλικών Annamaria Rita Troia.

Εμείς οι συντοπίτες της, παρακολουθώντας την Λεονάρντα να διαγωνίζεται, αισθανθήκαμε ψηλότεροι και δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε από καρδιάς να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή της. Πάντα να αριστεύει σε όλους τους τομείς! Στους δε φίλους μας γονείς της, ευχόμαστε να την καμαρώνουν, ενισχύοντάς την με την αγαπητική τους συμπαράσταση σε ό,τι εκείνη πασχίζει!

Θαυμάστε τη Λεονάρντα ακολούθως:






Δεν υπάρχουν σχόλια: