e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Νυκτολειτουργία της μεγαλώνυμης εορτής των Φώτων 2021 στην Παναγούλα Μπανάτου εν Ζακύνθω [video]


Εν ημέραις Πανδημίας τιμάμε το κατά δύναμιν λαμπρότερα τα ολόφωτα Θεοφάνια! Στον Ναό της Παναγούλας μας, εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου, όλα ετοιμάστηκαν παραδοσιακά για τη μεγάλη Γιορτή, η οποία φέτος τιμάται περισσότερο πνευματικώ τω τρόπω, εξαιτίας των κρατικών απαγορεύσεων έναντι του μεγάλου θανατικού. Όμορφες αγιαστούρες, διάκοσμος με σπάθες, με νερατζόφυλλα, με πορτοκάλια!

Και η Νυχτολειτουργία προς τιμήν του Επιφανέντος Σωτήρα, μαζί με τον Μεγάλο Αγιασμό άρχεται!!! Παρακολουθήστε την, συμμετέχοντας έστω και εκ του μακρόθεν. Απλώς ενημερώνουμε τους Ενορίτες ότι αύριο, 6.1.2021, από τις 10 έως τις 12 ο Ναός μας θα είναι ανοικτός για "ατομική προσευχή" και για λήψη Αγιασμού προς αγιασμόν των σπιτικών των ενδιαφερομένων και ανταλλαγή ευχών με τον Εφημέριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ Η ΝΥΚΤΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ:














Δεν υπάρχουν σχόλια: