e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Παντοπωλεία - καφενεία στο Μπανάτο Ζακύνθου το 2011, ληγμένα όλα σήμερα


Ξεπνεωμένα παντοπωλεία - καφενεία από το Μπανάτο Ζακύνθου, παρουσιάζουμε σε αυτήν εδώ την δημοσίευση, αποτυπωμένα πριν μια δεκαετία, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2011, για τις ανάγκες του Street view της Google
     Από το κεντρικό χωριό ώς την περιοχή του Αβρυακού και τον συνοικισμό των Μαριναίικων, όλα τους δεν υπάρχουν πια, τουλάχιστον όπως τα γνωρίσαμε. Στις μέρες μας, όλα έχουν κλείσει, έχουν αλλάξει χρήση ή έχουν "ομορφύνει" ως κτίρια εκσυγχρονιζόμενα. 
     Ήδη και τότε που φωτογραφήθηκαν, εκτός από την γλαφυρή γραφικότητά τους, βιώνουν λες τον βαθύ χειμώνα τους, κάτι που εύκολα το διαπιστώνει κανείς, παρατηρώντας τα στις φωτογραφίες που αποσπάσαμε από την φωτοαποτύπωση της Google.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:





























Δεν υπάρχουν σχόλια: