e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Επίσκεψη του Έλληνα ΥΦΥΠΕΞ Κ. Βλάση στη Μητρόπολη Πριγκηποννήσων [photos]


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, την πρωία της σήμερον Παρασκευής, 19ης Μαρτίου 2021, δέχθηκε την τιμητική επίσκεψι στην έδρα του, του Εξοχ. Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος Δρος κ. Κωνσταντίνου Βλάση, συνοδευομένου υπό των Εξοχ. κ. Μιχαήλ-Χρήστου Διάμεση, Πρέσβεως της Ελλάδος στην Άγκυρα, Ευγενεστάτης κας Γεωργίας Σουλτανοπούλου, Γενικής Προξένου αυτής στην Πόλη και του ιδιαιτέρου του κ. Υφυπουργού κ. Κωνσταντίνου-Παύλου Δριμάλα.

Οι υψηλοί επισκέπται εξέφρασαν την συγκίνησίν των εκ της επισκέψεως της έδρας των ιστορικών Πριγκηποννήσων και του προσκυνήματός των εις τον Ι. Ναόν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της νήσου. Η Α. Σεβασμιότης, ο Ποιμενάρχης, ωμίλησε, ξενάγησε και προέπεμψεν αυτούς μετά τιμής και εγκαρδιότητος.













Δεν υπάρχουν σχόλια: