e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Συνάντηση του ΥΠΕΞ Ελλάδας Ν. Δένδια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο και όχι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (λόγω κρουσμάτων Covid-19), είχε στην Κωνσταντινούπολη σήμερα περί το μεσημέρι, ο Yπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκος Δένδιας. Το ενδιαφέρον των τουρκικών ΜΜΕ μάλιστα για τη συνάντηση είναι ιδιαίτερα έντονο.

Ο κ. Δένδιας επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα και με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ωστόσο η συνάντηση μετατέθηκε για αύριο, Πέμπτη. 

Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα, καθώς σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί η έκτακτη διυπουργική (Εξωτερικών και Άμυνας) τηλεδιάσκεψη του ΝΑΤΟ για το Αφγανιστάν, γεγονός που, εννοείται, απαιτεί τη συμμετοχή αμφοτέρων των Υπουργών Εξωτερικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: