e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Σάββατο Γ' Νηστειών, με Αρχιερατική Λειτουργία, στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Τελέστηκε σήμερα, 4.3.2021, στο ναΰδριο της Σχολής Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφ. Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, μετά την οποία αναγνώστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Αθανασίου Σιμιτζίογλου και Κυριάκου Κουτρούλη. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβ. Αρχιερείς Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων και Αρχιεπίσκοπος Ανθηδώνος κ. Νεκτάριος, Επίτροπος του Παναγίου Τάφου ενταύθα.
Εκκλησιάστηκαν πιστοί από τα Πριγκηπόννησα και την Πόλη, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Μετά των πέρας της Λειτουργίας ακολούθησε τράπεζα για όλο το εκκλησίασμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: