e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Covid-19: Στο Νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Δύσκολες ώρες για τον Μητροπολίτη Καρπενησίου καθώς εισήχθη στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος νοσεί από κορονοϊό και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Μετά από επιδείνωση της υγείας του μεταφέρθηκε  στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καρπενησίου, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, νοσηλεύεται από σήμερα, Τετάρτη 21 Απρίλιου 2021, το απόγευμα, μετά από υπόδειξη των θεραπόντων ιατρών του, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και την κλινική covid-19, με συμπτώματα ελαφράς πνευμονίας.

Το μεσημέρι, ο επιχώριος ποιμενάρχης -ο οποίος στις 12/4 είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό- επισκέφθηκε το νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Η αξονική τομογραφία προβλημάτισε τους γιατρούς και του σύστησαν εισαγωγή για νοσηλεία.

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, τα οποία τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ η κλινική του εικόνα, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, είναι καλή. 

Στην πτέρυγα covid του Γ.Ν.Κ. νοσηλεύονται συνολικά 16 ασθενείς. Το απόγευμα ο ΕΟΔΥ καταχώρισε τρία νέα κρούσματα στην Ευρυτανία.

[πηγή: evima.gr]


Δεν υπάρχουν σχόλια: