e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ευχές προς Βαρθολομαίον και το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας για το Πάσχα 2021

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε διαδοχικά, την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 6 Μαΐου 2021, τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan και τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμίδης (Diyarbakır) κ. Ramzi Garmou, επί κεφαλής της Χαλδαιο-Καθολικής Εκκλησίας στην Τουρκία, μαζί με τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Remzi Diril, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Παναγιώτατο και δι' Αυτού το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας με την ευκαιρία του εορτασμού του Πάσχα.
Για τον ίδιο σκοπό, ο Παναγιώτατος δέχθηκε, την επομένη, 7 Μαΐου 2021, τον Σοφολογιώτατο Αρχιραββίνο των Εβραίων της Τουρκίας κ. Ishak Haleva.

Δεν υπάρχουν σχόλια: