e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Συνάντηση Αντώνη Η. Διαματάρη με Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο


Ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Ε.Κ.», κ. Αντώνης Η. Διαματάρης, είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο γραφείο του, Φανάρι το Σάββατο 12 Ιουνίου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ-ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ 

13/6/2021 Εθνικός Κήρυξ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ο Σύμβουλος Εκδοσης του «Ε.Κ.», κ. Αντώνης Η. Διαματάρης, είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο γραφείο του, στο Φανάρι το Σάββατο 12 Ιουνίου. 

Η συνάντηση έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και η μακρά συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από θέματα της εκκλησιαστικής επικαιρότητας. Επίσης συζήτησαν για την επικείμενη επίσκεψη του Πατριάρχη στις ΗΠΑ ενώ ο κ. Διαματάρης του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του Εθνικού Κήρυκα στην Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: